Dačić: Uskoro optužnica za Šarića

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić kaže da se veoma brzo može očekivati podizanje optužnice protiv osumnjičenog za šverc kokaina Darka Šarića.

Izvor: B92

Subota, 10.04.2010.

11:15

Default images

"Istragu vodi Specijalno tužilaštvo. O istrazi se za sada još ne govori javno zbog stepena tajnosti, pre svega, da bi se otkrila cela ta mreža koja je vezana za ovu organizovanu kriminalnu grupu", kazao je Dačić za RTS. Ministar je naveo da je reč o jednoj od najorganizovanijih kriminalnih grupa "ne samo na ovim područjima, nego i u širem regionu".

Dačić je rekao i da se u narednim mesecima može očekivati "operacionalizacija" regionalnog centra za borbu protiv organizovanog kriminala koji će služiti za razmenu informacija o kriminalnim grupama, a čije bi sedište trebalo da bude u Beogradu.

Dačić je rekao i da policija istražuje sve detalje o nerešenim ubistvima novinara Dade Vujasinović, Slavka Ćuruvije i Milana Pantića.

"Bez obzira na to što sam ja, odnosno moja stranka, bio deo vlasti u onom periodu (pre oktobra 2000. godine), odgovaraće ko god da je počinio ili naložio ta ubistva", kazao je Dačić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: