Ranjena maloletnica u Makišu

Zdravstveno stanje devojčice, ranjene u stomak, nakon operacije je stabilno. Grad najavljuje oštrije mere zaštite u naseljima gde žive raseljeni Romi.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 30.03.2010.

18:29

Default images

Pretpostavlja se da je na četrnaestogodišnjakinju S.I. pucao muškarac sakriven u šiblju u neposrednoj blizini barake u kojoj maloletnica živi. Po nepotvrđenim informacijama meci su uleteli u baraku kroz prozor. Napadač je posle pucnjave pobegao sa lica mesta crvenim automobilom koji liči na fiću, rekli su očevici.

Po rečima stanara naselja, porodica devojčice je bila u sukobu sa napadačem.

Drago Jovanović, portparol Urgentnog centra rekao je da je stanje devojčice stabilno.

"Ona je operisana i njeno stanje je stabilno. Radilo se o ustrelnoj rani i jednom metku. Došlo je do povreda unutrašnjih organa, ali naši lekari su je operisali", rekao je Jovanović.

Nakon obilaska ranjene devojčice u Urgentnom centru, zamenik gradonačelnika Beograda Milan Krkobabić, izjavio je da će Grad će u saradnji sa MUP-om i Sekretarijatom za socijalnu zaštitu preduzeti sve da se pooštre bezbednosne mere koje se sprovode u naseljima gde su raseljene porodice ispod "Gazele".

"Nadam se da će policija u najkraćem mogućem roku naći počinioca", kazao je Krkobabić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: