Izmene saobraćaja u Bulevaru

Zbog rekonstrukcije Bulevara kralja Aleksandra, od sutra u 7 časova zatvara se leva kolovozna traka od Batutove ulice do Gospodara Vučića.

Izvor: B92

Sreda, 24.02.2010.

15:09

Default images

Prva dva, tri dana rušiće se tramvajske baštice i postojeće ostrvo, a zatim će radove izvoditi Elektrodistribucija "Beograd", "Beogradski vodovod i kanalizacija", "Beogradske elektrane", "Beograd-put" i "Telekom". Saobraćaj će se odvijati desnom stranom Bulevara u tri saobraćajne trake, od kojih će dve voditi ka Cvetkovoj pijaci, a jedna ka gradu.

Gradski prevoz će zadržati postojeća stajališta u smeru ka Cvetkovoj pijaci, dok će u smeru ka gradu stajalište biti postavljeno odmah po prelasku raskrsnice Bulevara kralja Aleksandra i Batutove ulice.

Radi obezbeđenja maksimalne protočnosti saobraćaja autobuska linija 79 izmeštena je u Batutovu ulicu, a stajalište ove linije biće postavljeno čim autobus iz Bulevara kralja Aleksandra skrene u Batutovu, navedeno je u saopštenju Gradske uprave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: