Uhapšen osumnjičeni za silovanje

Milomir Nenadović (35) iz Bajine Bašte, osumnjičen za silovanje u liftu jedne beogradske zgrade, uhapšen je u Jajincima.

Izvor: B92

Utorak, 29.12.2009.

21:36

Default images

On je osuđivan za ranije izvršena krivična dela razbojništva i teške krađe i izdržao kaznu zatvora od dve godine, saopštio je MUP. Nenadović je boravio sa suprugom u Beogradu bez prijavljene adrese stanovanja sa povremenim angažovanjem kao pekarski radnik. Pri hapšenju, u iznajmljenom stanu u Jajincima pakovao je svoje lične stvari za bekstvo preko Bajine Bašte u Bosnu i Hercegovinu.

Pre dva dana policija je uhapsila tridesetogodišnjeg Sašu Megu zbog sumnje da je počinio četiri silovanja u glavnom gradu, a Okružni sud u Beogradu pokrenuo je istragu i osumnjičenom odredio pritvor od 30 dana.

Krivičnim zakonikom Srbije za silovanje je zaprećena kazna od dve do 15 godina zatvora, a nedavnim izmenama zakona ustanovljeno je pravilo da sudovi ne mogu da izriču kazne ispod zakonskog minimuma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: