Sreda, 23.12.2009.

08:45

Porodica pobijena zbog osvete

Nekoliko napadača je pobilo celu porodicu meksičkog marinca koji je zaslužan za likvidaciju jednog od najtraženijih šefova narko mafije Artura Beltrana Leive.

Izvor: B92

Default images

Marinac koji je ubio narko bosa je proglašen za narodnog heroja nakon što je poginuo u toj akciji. Napad na porodicu marinca se dogodio u ponedeljak nešto pre ponoći. Kriminalci lojalni ubijenom narko bosu su, kako policija sumnja, ubili celu prodicu heroja Melkisedeka Angula. Ubijeni su njegova majka, brat, sestra i tetka.

Predsednik Meksika Felipe Kalderon kaže da će se nastaviti borba protiv trgovine drogom. On je izjavio da je to zadatak trupa koje imaju 45 000 ljudi.

"Moja je dužnost da izrazim svoje najdublje saučešće porodici Melkisedeka Angula, kao i mornarici Meksika, zbog užasnog napada izvršenog u toku noći u kome su članovi porodice ovog marinca poginuli, iako je i on sam poginuo na dužnosti", naveo je Kalderon.

Još jedna neidentifikovana žena je u bolnici, ali se ne zna u kakvom je stanju.

Federalne vlasti pretpostavljaju da bi vakuum koji je nastao ubistvom narko dilera Beltrana Leiva mogao da pojača nasilje.

Američka agencija za borbu protiv droge saopštila je da je kartel Beltrana Leiva ključna organizacija za uvoz i rasturanje velikih količina kokaina i heroina u SAD.

Inače, pokojni marinac Angulo je za sobom ostavio dvoje dece, od tri godine i od šesnaest godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: