Uhapšen još jedan napadač na Tatona

Beogradska policija uhapsila je Stepu P. (31) iz Beograda zbog učešća u ubistvu francuskog državljanina Brisa Tatona, saopšteno je iz MUP-a.

Izvor: B92

Četvrtak, 05.11.2009.

14:40

Default images

Bris Taton je navijač fudbalskog kluba Tuluz koji je preminuo 29. septembra od posledica teških telesnih povreda koje su mu naneli huligani Partizana, pre utakmice dva kluba u Beogradu, dve nedelje ranije.

Policija je, nakon napada, uhapsila 11 osumnjičenih za učešće u ubistvu, od koji je najstariji imao 27 godina, dok su ostali bili stari između 18 i 22 godine.

Ranije su zbog ubistva uhapšeni Stefan V.(21) iz Beograda, Milan T.(18) iz Beograda, Dragan T. (20) iz Beograda, Bojan M. (19) iz Batajnice, Jovan K. (18) iz Beograda.

Uhapšeni su i Branimir Č.(22) iz Nove Pazove, Vladan S. (21) iz Nove Pazove, Milan V. (19) iz Pančeva, Vladimir B. (18) iz Sremčice i Ivan G. (27) iz Sremčice.

Desetorica ranije uhapšenih mladića optuženi su za teško ubistvo i njima je određen pritvor dok je jedanaesti bio optužen za pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, pa je pušten da se brani sa slobode.

Nakon hapšenja Stepe P. (31) u bekstvu se nalazi još jedan osumnjičeni su učešće u ubistvu Tatona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: