Poginuo suvozač na motociklu

U Beogradu se noćas oko 1:30 dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo suvozač na motociklu, a vozač je prebačen u Urgentni centar.

Izvor: B92

Sreda, 09.09.2009.

08:21

Default images

Motocikl s rumskim registarskim tablicama s dva putnika se, prema izjavi očevidaca, kretao velikom brzinom od oko 200 kilometara na sat. "Izgubio je kontrolu, malo je zalelujao i onda je udario da li u bankinu, video sam samo da je preleteo, ovaj momak što je pogunuo on je prvi preleteo, a ovaj je ostao na motoru i klizio dugo s njim", kaže jedan od očevidaca nesreće.

"Pored mene je motor prošao strahovitom brzinom, kad su putnici ušli u autobus, ja sam krenuo i video kako motor pada po ulici. Ispred nas se začuo taj prasak i padanje", kaže vozač autobusa, takođe svedok nesreće.

Motor marke "suzuki" GSX-R1000 se prevrnuo na levu stranu i nakon pada otklizao oko 120 metara od mesta nesreće. Na mestu udesa videli su se ostaci garderobe, kao i delovi polomljenih kaciga.

Nesreća se dogodila oko 1:30, na raskrsnici kod Palate "Srbija", na Novom Beogradu, kada je vozač motora u vožnji na jednom točku izgubio kontrolu nad vozilom.

Na mestu udesa je poginuo suvozač.

Na mesto nesreće izašli su dežurni istražni sudija i dežurni tužilac. Vozilo su preuzeli kriminalistički tehničari i ono je upućeno na tehnički pregled.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: