Šišoviću veća kazna

Željku Šišoviću, okrivljenom za saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo glumac Milenko Zablaćanski, određena zatvorska kazna od tri godine.

Izvor: B92

Utorak, 12.05.2009.

01:04

Default images

Žalbeno veće Okružnog suda u Užicu preinačilo je prvostepenu presudu Petru Šišoviću i povećalo kaznu sa jedne na tri godine zatvora, uz zabranu upravljanja motornim vozilom dve godine.

Sud je tada, posle sedmomesečnog procesa, prihvatio navode optužnice da je Šišović 5. januara 2008. godine, vozeći svoj "mercedes" iz pravca Užica prema Čajetini nepropisnom brzinom od 103 kilometra na sat, prešao na suprotnu stranu kolovoza i sudario se sa "opelom" kojim je upravljao Zablaćanski, krećući se brzinom od 30 kilometara na sat.

Prvostepenom presudom Šišović je osuđen na godinu dana zatvora i zabranu upravljanja vozilom u istom vremenskom periodu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: