Tijanić udario "očinski šamar"

Direktor RTS Aleksandar Tijanić ošamario u hodniku Prvog opštinskog suda simpatizera LDP Miloša Lukovića.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.03.2008.

17:08

Default images

Incident se dogodio uoči početka suđenja u kojem je Tijanić tužio predsednicu JUKOM-a Biljanu Kovačević Vučo. Luković tvrdi da ga je Tijanić udario pošto je rekao da treba da se stidi zbog izjave "ako Đinđić preživi, Srbija neće".

"Tijanić je stajao na hodniku sa svojom advokaticom. Kada sam ga video, prošla mi je kroz glavu njegova izjava 'Ako Đinđić preživi, Srbija neće', okrenuo sam se i rekao mu 'Stidi se!', on je odmah skočio i udario me pesnicom u glavu, ja sam se pomerio, njegova advokatica je odmah prišla, zaustavila ga, a ja sam sišao niz stepenice i otišao“, kaže Luković.

Direktor RTS Aleksandar Tijanić, međutim, izjavio je za B92 da je Luković pokušao da ga udari i da mu je zbog toga opalio, kako se izrazio, "očinski šamar".

"Stajao sam u hodniku sa svojom pravnom zastupnicom, kada se iz gomile koja je bila oko Biljane Kovačević Vučo izdvojio jedan momak, prešao 10 metara ka nama i sa jednog metra, podigavši ruku, krenuo da psuje i da urla kako ćemo platiti za sve. I kad je krenuo rukom, ja sam prosto bio primoran da se branim i mislim da sam odmerio dobro jedan šamar koji je bio više očinski i vaspitni nego što je to bolelo. Međutim, očigledno da je delovalo, pošto je momak strčao niz stepenice i pobegao“, rekao je Tijanić.

Tijanić je posle incidenta zatražio od sudije da izvede Lukovića iz sudnice jer se oseća ugroženo, pa je ona naložila straži da izvede i pretrese lica koja će prisustvovati suđenju. Nakon toga, glavni pretres je normalno održan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: