Zablaćanski u kritičnom stanju

Poznati glumac Milenko Zablaćanski zadobio juče teške telesne povrede u saobraćajnoj nezgodi, lekari se bore za njegov život.

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 06.01.2008.

11:53

Default images

"Zdravstveno stanje pacijenta je i dalje bez promene, on je i dalje bez svesti, priključen na aparat za disanje, ali vitalno stabilan i ako tako ostane moguć je njegov transport sutra u podne za Beograd na Vojnomedicinsku akademiju", rekla je Beti anesteziolog Opšte bolnice u Užicu Verica Vasiljević.

Ona je dodala da je Zablaćanski protekle noći operisan u užičkoj bolnici posle udesa u kome je zadobio teške povrede glave i istakla da je zadovoljna radom njegovih vitalnih organa.

Iako se saobraćajna nezgoda dogodila juče popodne kod Čajetine, istražni sudija Slavica Didanović, još uvek ne raspolaže sa potpunijim podacima. Prema njenim rečima u nezgodi učestvovala su dva vozila, "mercedes" za čijim je upravljačem sedeo Petar Šišović, stomatolog iz Užica koji je dobio lake telesne povrede i Milenko Zablaćanski, koji je upravljao "vektrom".

Od očevidaca koji su se kretali u koloni iza Zablaćanskog, novinar B92 saznaje da se on kretao u pravcu Užica. Oba automobila zatečena su u traci kojom se kretao poznati glumac. Sudija treba da utvrdi činjenicu kako je mercedes, koji je imao dve trake za kretanje, završio u trećoj, kojom se kretao Zablaćanski.

Poznati glumac zbrinut je u Užičkoj bolnici, a razmatra se opcija njegovog transporta na VMA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: