Deltina tužba bez osnova

Kako B92 saznaje, tužilaštvo utvrdilo da nema osnova za pokretanje krivičnog postupka protiv Verice Barać prema tužbi Delte.

Izvor: B92, Beta

Sreda, 28.11.2007.

14:51

Default images

Kako B92 saznaje, Drugo opštinsko javno tužilaštvo utvrdilo je da nema osnova za pokretanje krivičnog postupka protiv predsednice Saveta za borbu protiv korupcije za zloupotrebu službenog položaja. Podsećamo, početkom oktobra Delta je tužila Vericu Barać zbog sumnje da je zloupotrebila službeni položaj.

Kako je tada saopšteno iz Delte, Baraćeva je javno iznela niz neistina čime je prekoračila granicu svojih ovlašćenja i nanela nemerljivu štetu kompaniji.

Međutim, Drugo tužilaštvo je, kako saznaje B92, utvrdilo da u postupcima Verice Barać nema ničega što bi se moglo nazvati zloupotrebom službenog položaja.

Sutra o anketnom odboru o Delti

Šefovi poslaničkih grupa u Skupštini i predsednik parlamenta Oliver Dulić sutra će razmatrati formiranje anketnog odbora o Delti.

Šefica poslaničke grupe G17 plus Suzana Grubješić rekla je novinarima u parlamentu da će sastanak biti održan sutra i da će tada biti razmotreni dokazi koji su zatraženi od LDP-a, a koji bi opravdali formiranje tog odbora.

LDP je zatražio osnivanje anketnog odbora koji bi preispitao sve nepravilnosti u radu kompanije Delta od njenog osnivanja do danas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: