"Gojkovićeva prekinula veze sa SRS"

Tomislav Nikolić kaže da je Maja Gojković prekinula kontakte sa SRS-om, ali da neće biti isključena iz stranke.

Izvor: B92

Petak, 28.09.2007.

11:37

Default images

Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke je u intervjuu beogradskom NIN-u rekao da Gojkovićeva ne dolazi u stranku i da joj zamera što "izmišlja neki novi put SRS". Nikolić je naveo da iz javnih nastupa Gojkovićeve provejava misao o tome da stranka treba da bude vođena na drugi način, a da nema snagu da se u stranci za to izbori.

"Da hoće, nema toga što u stranci ne bi postigla, a to je jedini legalni put", prokomentarisao je Nikolić i dodao da je Gojkovićeva, koja je i gradonačelnica Novog Sada, zaboravila da je bila kandidatkinja SRS-a.

On je rekao da Gojkovićeva, iako to mnogi očekuju, neće biti isključena iz stranke, da je s njom vodio tročasovni razgovor o tome kako mediji pokušavaju da ih posvađaju i da će se tek videti koliko će biti inteligentni da to spreče.

Nikolić je rekao da "Srbija mora da se deli između demokrata i radikala", da građani treba da odlučuju birajući između dve velike stranke i da "ne može da postoji neko treći, kome ne znate profil i ko na kraju sam odlučuje ko će od ove dve partije biti na vlasti".

On je kazao da se izbori zasad nagoveštavaju za decembar, upitavši "da li je moralno da oktobar i novembar provedemo trčeći po Srbiji, boreći se za fotelju predsednika Srbije ili bi mnogo moralnije bilo da trčimo po svetu, svako onoliko koliko može i kod prijatelja kod kojih možemo da se borimo za Kosovo i Metohiju".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: