Razrešen nesporazum u Bujanovcu

Rasim Ljajić kaže da je izglađen nesporazum kada su opštinske vlasti u Bujanovcu promenile bravu na ulazu u vojni odsek.

Izvor: B92

Petak, 24.03.2006.

17:24

Default images

"Mislim da se podigla potpuno nepotrebna medijska i politička prašina. Ne radi se ni o kakvom incidentu, već o nesporazumu koji je vrlo brzo izglađen. Tačno je da nije bilo potrebno da dođe do ovog nesporazuma, da je bilo nesmotrenosti, i ne vidim više razloga za bilo kakav strah od porasta tenzija zbog toga što se juče dogodilo", objašnjava Ljaljić.

On je dodao da svi državni organi u ovoj opšrini normalo funkcionišu.

Predsednik Opštine Bujanovac Nagip Arifi objasnio je da je brava zamenjena po njegovom nalogu zbog toga što su pre dva dana, kako je rekao, „neki ljudi koji su dobili rešenje da rade u civilnoj zaštiti u Bujanovcu, a da on nije znao o kome se radi“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: