DJUKANOVIC NOVAC ZARADJEN SVERCOM CIGARETA "PERE" NA KIPRU?

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.03.2002.

19:00

Default images
Crnogorski predsednik Milo Djukanovic novac zaradjen u svercu cigareta "pere" preko grupe preduzeca "Dulvic" sa Kipra, ciji su vlasnici Stanko Subotic Cane i Nebojsa Katic, pise milanski nedeljnik "Panorama", pozivajuci se na rezultate istrage kiparske policije. Pod istragom kiparskih vlasti su i "Kiparska" i "Beogradska banka" i potencijalni kandidat za novog predsednika Kipra Ates Papadopulos, sadasnji predsednik kiparske Demokratske stranke i spoljno-politickog odbora kiparskog parlamenta. Prema pisanju italijanskog lista, kiparska policija je dosla do tih rezultata na osnovu izvestaja italijanske finansijske policije, ali i na osnovu podataka obavestajnih sluzbi vise zemalja.

Djukanovic demantuje milansku "Panoramu"

Kabinet Predsednika Crne Gore demantovao je pisanje milanskog lista "Panorama" da Milo Djukanovic novac od sverca cigareta "pere" na Kipru.

"Rec je o najobicnijim spekulacijama koje su bez osnova. Mi odlucno demantujemo sve te dezinformacije i takvo pisanje italijanskih medija", saopsteno je iz Kabineta Djukanovica. Nedeljnik "Panorama" objavio je da je Djukanovic, novac zaradjen u svercu cigareta pere preko grupe preduzeca "Dulvic" sa Kipra, ciji su vlasnici Stanko Subotic Cane i izvesni Nebojsa Katic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: