AMSS: Putevi suvi, očekuju se gužve

Na glavnim putevima i u nižim predelima vozače očekuju pretežno suvi kolovozi dok u planinskim predelima ima snega na kolovozu u raskvašenom stanju.

Izvor: B92

Petak, 30.01.2015.

08:07

Default images
ilustracija: freeimages.com

Kako je saopštio AMSS, svi prilazi zimskim turističkim centrima su prohodni, a kao i svakog petka, očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja.

Prema podacima Uprave granične policije trenutna zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima su do 30 minuta.

Radovi na rehabilitaciji kolovoza na delu državnog puta IA reda (autoput E-75) na deonici Mali Požarevac-Ralja na desnoj kolovoznoj traci obavljaće se u periodu od 7.00 do 16.00 časova do 31. januara.

Radi se na proširenju naplatne stanice Stara Pazova na putu IA reda broj 1 (autoput E75) tokom kojih naplatna stanica radi smanjenim kapacitetom. Radovi će trajati do kraja aprila.

Zbog izgradnje koridora 10 na delu puta IA reda br. 1. (auto-put E-75) saobraćaj je preusmeren sa državnog puta I/A reda kod Grdelice, na novoizgrađenu deonicu paralelnog puta koji vodi do "Sarajevskog mosta" na reci Južnoj Moravi u dužini od 1800 metara, gde se saobraćaj ponovo vraća na put IA.

U okviru radova na koridoru 10 na putu IA reda (auto-put E/75) između Vladičinog Hana i Vranja, aktuelna je devijacija u dužini od oko 8 km. Saobraćaj se na ovom delu preusmerava kroz naseljeno mesto.

Zbog radova na postavljanju betonskih elemenata na zrenjaninskom putu na razdelnom pojasu na državnom putu IB reda br 13, između Borče i Ovče u vremenu od 22.00 do 05.00 biće zatvorena po jedna saobraćajna traka u oba smera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: