Povredio petoro u sudaru pa pobegao

U sudaru BMW-a i "Fijat Punta" danas oko 17.15 sati u Takovskoj povređeno je petoro ljudi, a među povređenima je i dvoje dece, piše "Blic".

Izvor: Beta, Blic

Subota, 20.12.2014.

19:27

Default images

Vozač koji je prvo pobegao s mesta nesreće, ali se kasnije prijavio policiji, rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Kako nezvanično saznaje beogradski medij, BMW se sudario sa "Fijat Puntom", posle čega je vozač BMW-a istrčao iz automobila i pobegao niz Kneza Miloša, ka "Londonu", jer je policajac hteo da ga legitimiše.

“Policajac je pojurio za vozačem, ali je posle nekoliko metara odustao i vratio se do BMW-a, gde se na suvozačevom mestu nalazila jedna žena”, pričaju očevici.

Kako "Blic" nezvanično saznaje, sumnja se da je u BMW-u na suvozačevom mestu bila majka vozača.

U "Fijat Puntu" bilo je i dvoje dece, od dve i tri godine, koja su sa povređenim roditeljima i starijom ženom privatnim vozilom prevezena na dijagnostiku u Urgentni centar.

“Deca su prevezena privatnim vozilom, pošto ih ekipa Hitne pomoći nije zatekla na licu mesta. Žena od oko 70 godina, koja je kao suvozač zadobila povredu ključne kosti, takođe je prevezena u Urgentni centar”, kaže dr Nada Macura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: