Kuršumlija:Troje povređenih u udesu

Tri osobe povređene su u saobraćajnoj nesreći u selu Mačkovac kod Kuršumlije. Oni su prebačeni u bolnicu u Prokuplju, jer su zadobili ozbiljne povrede.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.09.2012.

19:36

Default images

Dežurna doktorka u Hitnoj pomoći u Kuršumliji Nevena Vučković je kazala da su zbog ozbiljnosti povreda svi putnici kolima Hitne medicinske pomoći prevezeni u Zdravstveni centar "Dr Aleksa Savić" u Prokuplju radi detaljnog sagledavanja.

Nesreća se dogodila danas oko 16.30 sati , a na licu mesta bila su dva saniteta hitne službe koja su povređene prevezla do Zdravstvenog centra u Prokuplju.

Na licu mesta nalaze se i pripadnici policijske uprave iz Kuršumlije koji vrše uviđaj, a dalja istraga će pokazati šta je tačan uzrok nezgode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: