Tri devojčice van životne opasnosti

Tri devojčice koje su teško povređene u prošlonedeljnoj autobuskoj nesreći u Švajcarskoj, kada je poginulo 28 osoba, su van životne opasnosti.

Izvor: B92

Utorak, 20.03.2012.

18:15

Default images

Univerzitetska bolnica u Lozani je saopštila da su sve tri devojčice ponovo svesne i da mogu da razgovaraju s roditeljima.

Bolnica je navela da su dve devojčice s povredama glave izašle iz veštačke kome i da se njihovo neurološko stanje razvija u dobrom pravcu, prenosi AP.

Treća devojčica, koja je imala povrede kičme, pokazuje ohrabrujuće znake oporavka i može da pomera prste na rukama i nogama, saopštila je bolnica.

Dvadeset dvoje dece i šest odraslih osoba poginulo je 13. marta kada je autobus, kojim su se vraćali sa ekskurzije u Belgiju, udario u zid tunela na jugu Švajcarske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: