Sastanak Dika Martija i Euleksa

Zvaničnici Euleksa su se sastali sa Dikom Martijem kako bi dobili dokaze o navodima da su se pripadnici bivše OVK bavili trgovinom ljudskim organima.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.05.2011.

18:00

Default images

Susrete zvaničnika Euleksa i Martija potvrdila je danas Tanjugu portaparolka Euleksa Irina Gudeljević.

“Misija je uspostavila kontakte sa Martijem i njegovim timom kako bi bilo omogućeno da Euleks nastavi sa svojom preliminarnom istragom. Ovi kontakti uključuju sastanke na kojima se razgovara o navodima u njegovom izveštaju”, precizirala je Gudeljevićeva.

Istragu povodom navoda Dika Martija, koji pominje i vođe OVK, među kojima i Hašima Tačija, aktuelnog kosovskog premijera, nalaže Rezolucija usvojena na Parlamentarnoj skupštini SE ove godine.

U Euleksu nisu precizirali gde su se njihovi zvaničnici susreli sa Martijem, ali su istakli da su jedina adresa za istraživanje navoda Dika Martija, te da imaju program zaštite svedoka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: