Požarevac: Upad u prostorije DS

Nakon objave pobede Tomislava Nikolića na predsedničkim izborima, grupa huligana iz okruženja Marka Miloševića upala u prostorije DS

Info

Izvor: B92

Sreda, 23.05.2012.

13:54

Default images

Oni su terali članove DS-a da napuste prostorije stranke, vičući da su oni pobedili i da je došlo njihovo vreme.

Grupu je predvodio Nebojša Trnavac, zvani Žoli, inače sin vlasnika poznatog auto-servisa „Žoli“. Sa njim su bili i Milan Gajić, rođeni brat Milice Gajić, nevenčane supruge Marka Miloševića, kao i sin njihovog ujaka ginekologa Dragana Milankovića Čiče.

Milan Gajić je kasnije prošao pored DS-a i izvinio se zbog bahatog ponašanja dvojice svojih drugara, kaže Marija Milošević iz lokalnog štaba DS-a, demantujući ranije navode medija da su se svi bahato ponašali i da je ona prisustvovala događaju. Naime, šta se dogodilo prepričale su joj stranačke kolege koje su bile na licu mesta.

Ona je rekla da je brat Milice Gajić bio jedan od onih koji nije dozvoljavo grupi pijanih momaka ( Nebojši i Petru) da nastave sa verbalnim maltretiranjima članova Demokratske stranke.

Velibor Damjanović funkcioner lokalnog DS-a kaže da je, kada je čuo galamu u donjim prostorijama stranke, sišao sa sprata gde su se obrađivali podaci da vidi šta se dešava.

"Video sam grupu mladića kako viču i mlataraju rukama, pokazujući našim članicama da napuste prostorije. Pitao sam jednog od njih, mislim da su ga njegovi drugari oslovljavali sa Žoli, o čemu je reč. On mi je rekao da su oni pobednici i da idemo napolje, jer je tako najbolje", kaže Damjanović.

"Srećom, do fizičkog incidenta nije došlo i oni su nakon dolaska policije otišli svojim putem", dodao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: