Prvi dan Worlds 2016 obeležen neverovatnim obrtom

Prvi dan svetskog šampionata je prošao i već na samom startu desilo se veliko iznenađenje. Jedini brazilski tim odneo je pobedu nad najjačim kineskim timom.

Izvor: KlanRUR.rs, Jovan Manojloviæ

Petak, 30.09.2016.

12:25

Prvi dan Worlds 2016 obeležen neverovatnim obrtom
Foto: Riot Games

Edward gaming je tim koji je letnji deo lige završio bez poraza, tim od koga se očekuje da se bori sa samu titulu svetskog šampiona dok je, sa druge strane INTZ e-Sports prvi put na svetskom prvenstvu, ovaj tim dolazi iz Brazila i na ovo prvenstvo se kvalifikovao preko WIld Card turnira.

Uprkos svojoj reputaciji pasivnog tima koji čeka da se stvari dese, INTZ je odigrao veoma agresivno. Najzaslužniji za to svakako je bio jungler Revolta, koji je svojom igrom na topu u ranoj fazi meča stvorio veliku prednost za svoj tim. Zanimljivo je da je u 20. minutu razlika između top lanera bila 2 000 zlata, dok je ukupna razlika između timova iznosila 5 500 zlata. Ova razlika je bila nedostižna za Edward Gaming i njihov Nexus je pao u 42. minutu.

U ostalim mečevima nije bilo iznenađenja:

G2 0 – 1 CLG

ROX 1 -ANX

H2K 0 -AHQ

SSG 1 – 0 SPY

TSM 0 – 1 RNG

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: