Esports B92.net

HotS RUR turnir, Reboot Infogamer festival – 1500e nagrada!

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo na Reboot Infogamer festival u Zagrebu, koji će se održati od 21. do 26. novembra na Zagrebačkom Velesajmu.

Podeli

U okviru njega veliki deo činiće RUR Esports Arena, na kojoj će se tokom trajanja festivala održati četiri velika esports turnira u igrama Heroes of the Storm, Dota 2, Hearthstone i Overwatch.

Nagradni fond za Hearthstone turnir biće 1500 EUR u robnim i novčanim nagradama*, i on će se održati u petak, 24.1.

Ukupno osam ekipa boriće se tog dana za deo ovog kolača, a jedna od njih je tim lvlUP, jedan od najjačih regionalnih HotS timova koji od organizatora dobija direktan poziv.

Ostalih sedam biće određeno na kvalifikacijama koje će se održati u subotu, 18.11. u 13h.

Kvalifikacije će se održati odvojeno za region "Istok" odnosno za timove iz Srbije, Crne Gore i Makedonije, i region "Zapad", ukoliko ste iz Hrvatske, Slovenije i BiH. Ukoliko su timovi mešoviti, mogu da biraju gde žele da se prijave.

Prijave za kvalifikacije su potpuno besplatne, a možete se prijaviti OVDE ukoliko ste iz Srbije, Crne Gore ili Makedonije, odnosno OVDE ukoliko ste iz Hrvatske, Slovenije i BiH. Iz regiona Istok dalje prolaze 3 ekipe od kojih je pobedničkoj ekipi obezbeđen smeštaj i noćenje dan pre turnira, dok iz regiona zapad dalje prolaze četiri ekipe.

Prijave su ograničene na 16 ekipa po regionu, partije će biti bo3, a format će biti određen na osnovu broja prijavljenih ekipa za kvalifikacije.

Sva pitanja možete postaviti na mejl adresi nikola.savic@klanrur.rs

*Za nagrade, koje će biti u robnim i/ili novčanim nagradama, garantuje Reboot Infogamer festival.

HotS

Klan RUR Heroes of the Storm turnir na Games.con festivalu!

Veliko nam je zadovoljstvo što možemo da najavimo još jedan u nizu Heroes of the Storm turnira na našim područijima. Nakon uspešnog prošlogodišnjeg turnira na Games.con-u, koji je ujedno bio prvi turnir u Srbiji u ovoj popularnoj Blizzardovoj MOBA igri, vraćamo se na mesto zločina!

HotS petak 17.11. 18:33 Komentara: 0

MVP Black osvojio BlizzCon sa samo jednom izgubljenom mapom!

Konačno je tu! Više puta im je izmakao, ali ne i ove godine. MVP Black napokon je osvojio BlizzCon! Nažalost, Fnatic drugi put zaredom završava BlizzCon na drugoj poziciji. MVP Black ujedno je postao i prvi šampion HGC lige, koja se pokazala kao jedna od najboljih stvari koju je Blizzard uradio u 2017 godini kada je Heroes eSports u pitanju.

HotS nedelja 5.11. 02:53 Komentara: 0

HGC Finals: EU vs KR polufinale - NA nije napravio čudo

U neku ruku smo i očekivali EU vs KR završnicu, ali malo ko je očekivao da baš ova dva EU tima budu u Top 4. Expert je sinoć napravio najveće iznenađenje pobedivši Team Dignitas. NA timovi bili su na pragu istorijskog uspeha, ali na kraju su bolji timovi preovladali.

HotS subota 4.11. 15:55 Komentara: 0

HGC Finals Top 8: Ko osvaja BlizzCon?

Ostalo je nešto malo manje od 24 sata do početka najbitnijeg događaja za sve Blizzard fanove. Nakon grupne faze, od šeasnest timova ostalo je samo osam, Četiri duela, a samo jedna šansa. Nema mesta za greške. Nema mesta za slabe.

HotS četvrtak 2.11. 21:08 Komentara: 0

HGC Finals: Fnatic uz malo muke ipak prolazi dalje

Ponovo manji regioni nisu uspeli da se suprotstave velikim timova. Fnatic i Team Freedom priključuju se MVP Blacku i Tempo Stromu u Top 8 najboljih timova koji će se boriti na BlizzConu za neverovatni nagradni fond od milion dolara.

Fnatic koji je možda imao i najlakšu grupu, ipak se malo više namučio nego što je to očekivano. Prvi meč protiv Dark Sided pobedili su bez poteškoća. Međutim u Winner bracketu protiv drugog NA predstavnika na HGC Finlas malo su se više namučili. Rezultat 2-1 svakako nije nešto što smo očekivali od Fnatica koji je jedan od glavnih favorita za osvajanje BlizzCona. Ipak je Team Freedom noviji tim na sceni bez preteranog iskustva na ovakvim događajima (Westen Clash je prvi turnir gde su nastupali u LAN varijanti), pa samim tim nije trebao da predstavlja problem za Fnatic.

Fnatic se nije obazirao toliko na novu metu. Nastavili su sa svojom prepoznatljivom igrom sa dobrom upotrebom global heroja, pa smo tako mogli da gledamo Quackniixa u ulozi Falstada više puta, kao i SmX na Brightwingu. Možda će ipak morati malo bolje da prostudiraju ostale timove i neke nove taktike za Top 8, jer u Anaheimu nema mesta za grešku. Pogledajte poslednji team fight na Infernal Shrines koji je doneo Fnaticu prolaz dalje:

HotS subota 28.10. 17:39 Komentara: 0

HGC Finals: Tempo Storm tajnim oružijem do BlizzCona

Manji regioni prvog dana ostaju u senci velikih timova. MVP Black očekivano prolazi dalje bez ikakvog napora, sa skorom 4-0. Ipak, pravi MVP prvog dana iz grupe A definitivno je Tempo Storm. Kažu: “Po jutru se dan poznaje”. Ako ćemo suditi BlizzCon po grupi A, čeka nas neverovatno uzbuđenje do kraja HGC lige.

HotS petak 27.10. 14:58 Komentara: 0
strana 1 od 10 idi na stranu