Kiev Major u svetlu dobrih igara Team Secret i Virtus.Pro

Posle prve faze velikog Dota 2 takmičenja, favoriti i outsajderi su se izdvojili - ko je ko zaista videćemo u direktnom okršaju najbolje i najgore rangiranih.

Izvor: KlanRUR

Sreda, 26.04.2017.

11:31

Kiev Major u svetlu dobrih igara Team Secret i Virtus.Pro

Dota 2 publika nije navikla na švajcarski sistem takmičenja ali po onome što smo imali prilike da vidimo tokom dva takmičarska dana u Kijevu – možda bi trebala da počne da se navikava jer za sada turnir izgleda sjajno. Uobičajene grupe su ovaj put zamenjene round-robin swiss sistemom u kom su se donekle očekivano bolje snašli favoriti ali je bilo i iznenađenja.

Najveće iznenađenje je sasvim sigurno Team Secret koji je posle prve tri odigrane runde završio na samom vrhu sa skorom 6:0 i glavama ekipe iG u džaku. Pre turnira niko nije ni pomišljao da Puppey i ekipa mogu da stanu na crtu trenutno super jakom sastavu Invictus Gaminga. Posle pobeda nad dosta slabijim VG.J i DC očekivali smo da će Team Secret biti zaustavljen. Umesto toga videli smo 2:0 i produžetak serije za iG koji je morao da pobedi EG da bi osigurao sebi top seed.

Drugo iznenađenje je svakako bio TNC Pro Team. Iako je SEA Dota scena u velikom usponu već duže vreme, sva tri NA tima na turniru su pala pred filipinskim timom, nešto što niko nije očekivao pre početka turnira, a najmanje od svih EG i Cr1t koji je iz nekog razloga odbio da banuje Earth Spirita i bio surovo kažnjen od strane Tims-a koji je svakako među najboljim Earth Spirit igračima na planeti.

Nastavak teksta na KlanRUR-u.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: