Najavljen ESL African Championship

Esport nije stran na afričkom kontinentu i znamo puno dobrih igrača sa ovih prostora, doduše uglavnom sa severa Afrike i iz Južnoafričke Republike.

Izvor: Nikola Saviæ KlanRUR

Sreda, 12.04.2017.

12:36

Najavljen ESL African Championship
FOTO: ESL

Ipak, do sada nije bilo nekog organizovanog velikog esport takmičenja koje se fokusira isključivo na Afriku, već se crni kontinent najčešće “šlepao” uz evropska dešavanja.

Najveća i jedna od najstarijih evropskih i svetskih esport produkcijskih kuća, Electronic Sports League(ESL) odlučila je to da promeni i najavila ESL African Championship u partnerstvu sa Kwesé Sports, koij će biti težak 150 000 dolara nagradnog fonda. Na njemu će priliku da pokažu svoje umeće imati profesionalni CS:GO timovi kao i Hearthstone igrači.

Najpre će se tokom perioda april-jun igrati niz otvorenih kvalifikacija gde će svako moći da se prijavi, a zatim će tokom leta uslediti drugi talas kvalifikacija i grupnih faza, da bi sve kulminiralo na uživo događaju u oktobru, koji će se odigrati u rAge Gaming Expo u Johanesburgu, gde će po 4 najbolja CS:GO tima i Hearthstone igrača dobiti priliku da uživo na velikom stejdžu ukrste koplja.

IZVOR: Klan RUR
FOTO: ESL
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: