Virtus.pro siguran na EPICENTER turniru

Poljski CS:GO odred jedini prekinuo niz izjednačenih mečeva, i to protiv rivala iz Brazila.

Izvor: KlanRUR, Veljko Vukoviæ

Četvrtak, 20.10.2016.

11:14

Virtus.pro siguran na EPICENTER turniru
Foto: screenshot/Twitch

Na Counter Strike: Global Offensive turniru EPICENTER u Moskvi, poznati su učesnici plejofa. Posle grupne faze takmičenja, malo je reći da je bilo tesno.

Kompletna A grupa je svoje mečeve igrala nerešeno, tako da su Natus Vincere, G2 Esports, Team Dignitas i Ninjas in Pyjamas svi završili ovu fazu takmičenja sa rezultatom 1-1-0. Na osnovu razlike u rundama, Natus Vincere ide diretkno u polufinale, dok G2 Esports i Team Dignitas igraju u četvrtfinalu. Ninjas in Pyjamas nisu uspeli da se kvalifikuju u sledeću fazu takmičenja.

U grupi B, Virtus.pro je osvojio prvo mesto sa rezultatom 1-2-0, i time osigurao mesto u polufinalu. Brazilski SK Gaming i Fnatic će sledeću fazu takmičenja početi u četvrtfinalu. HellRaisers, sa rezultatom 0-2-1, neće učestvovati u plejofu.

U subotu se iu Moskvi igraju mečevi četvrtfinala između G2 Esports i SK Gaming, kao i Fnatic i Team Dignitas. Virtus.pro u polufinalu dočekuje pobednika prvog meča a Natus Vincere pobednika drugog meča.

Izvor: KlanRUR.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: