Haos u Londonu: Putnici lete bez prtljaga

Hiljade putnika sa britanskog aerodroma Hitrou od jutros lete bez svog prtljaga zbog kvara na sistemu za prtljag.

Svet

Izvor: B92

Četvrtak, 15.06.2017.

12:45

Haos u Londonu: Putnici lete bez prtljaga
Foto: Thinkstock

Problem je prvo pogodio putnike koji odlaze sa Terminala 3 i 5. Mnogi putnici su poleteli bez svog prtljaga, ali su pre toga upozoreni da svoje osnovne stvari, koje su im neophodne spakuju u ručni prtljag.

Posle nekoliko sati, na ovom aerodromu je saopšteno putnicima da je sistem popravljen i da on sada radi normalno.

“Preporučujemo putnicima koji su jutros odleteli bez svog prtljaga, da se jave svojoj avio-kompaniji kako bi dobili dalja upustva”, saopštili su.

Ovaj kolaps uticao je na putnike koji su leteli sa Amerikan erlanjsom, Virdžin atlantikom i sa Emirejtsom, ali je na Britiš erlajns uticao mnogo više nego na bilo koju drugu kompaniju zbog toga što oni imaju mnogo više polazaka sa terminala koji su prvo pogođeni.

Iz Britiš erlajnsa su saopštili putnicima da im je veoma žao zbog poteškoća koje je prouzrokovao njihov sistem za prtljag, ističući da će oni raditi na tome da putnici što brže dobiju svoj prtljag natrag.

“Sve torbe će biti dostavljene putnicima bez bilo kakve nadoknade”, istakli su oni.

Letovi na londonskom aerodromu sada stižu i odlaze bez poteškoća. . .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

12 h

Podeli: