Kobi Brajant osniva investicioni fond

Bivši kapiten LA Lejkersa ušao je u partnerstvo sa investitorom Džefom Stibelom, sa kojim pokreće investicioni fond sa početnim kapitalom od 100 miliona dolara.

Svet

Izvor: B92

Utorak, 23.08.2016.

18:37

Kobi Brajant osniva investicioni fond
(Foto: Getty images)

Investicioni fond “Bryant Stibel”, kako kažu njegovi osnivači za Volstrit Džurnal, ulagaće pre svega u tehnološke i medijske kompanije.

Džef Stibel ima bogato iskustvo, između nekoliko kompanija koje je pokrenuo navodi se i web.com. S druge strane, Kobi Brajant je završio bogatu košarkašku karijeru proletos, posle 20 godina igranja u NBA, najjačoj ligi na svetu.

Brajant je i ranije investirao zajedno sa Stibelom, ali ovo je njihovo prvo formalno partnerstvo, i njih dvojica su isključivi vlasnici i ulagači kapitala u zajednički fond.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

11 h

Podeli: