Sezonski posao: Putujete po svetu i pijete pivo

Jedan od najinteresantnijih sezonskih poslova koji se trenutno nudi je putovanje svetom i ispijanje piva.

Svet

Izvor: B92

Subota, 26.03.2016.

09:04

Sezonski posao: Putujete po svetu i pijete pivo
(Foto: Thinkstock.com)

Za muški pol sigurno, verovatno i za poneku ženu, jedan od najboljih poslova koji se trenutno nudi je putovanje svetom i ispijanje velikih količina piva, a da pritom za to primaju i platu.

Kompanija „World of Beer“ trenutno je u potrazi za pripravnicima koji će ovo leto da provedu tako što će da obilaze pivare širom Sjedinjenih Američkih Država, ali i drugih zemalja, obilazeći festivale piva i izveštavati o tome putem bloga i društvenih mreža.

"World of Beer“ planira da plati svakom 12.000 dolara, kako bi se pokrili svi troškovi putovanja, uključujući hranu i smeštaj. A pored toga biće i puno besplatnog piva.

"Mi zapošljavamo tri pripravnika koja će ovog leta ići u potragu za najboljim pivom i hranom koju svet ima da ponudi. Poslaćemo vas širom sveta kako biste pronašli najbolje pivo nakon čega ćete ga dokumentovati, snimiti i fotografisati“, stoji na sajtu "World of Beer“.

Sve što treba da uradi kandidat jeste da popuni aplikaciju i snimi jednominutni video u kojem će objasniti zašto da izaberu baš njega, ili nju.

Najbolji će biti kontaktirani posle 28. marta. Međutim, postoji jedna mala caka – kandidat ne mora da budete građanin, ali mora biti ovlašćen za rad u SAD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: