Čadež: Srbija na dobrom putu

Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež izjavio je da su reforme koje se sprovode u Srbiji naišle na dobar prijem evropskih privrednika.

Svet

Izvor: B92

Petak, 24.04.2015.

08:12

Default images
Foto: Tanjug

"Naša delegacija je predstavila kolegama ono što je dosad urađeno na ekonomskim reformama, kao i na modernizaciji naše Privredne komore i mogu da kažem da smo naišli na značajnu podršku predsednika evropske PK, naročito Nemačke, Austrije i Francuske, rekao je Čadež nakon sastanka predstavnika 14 evropskih privrednih komora u Briselu

Ovaj sastanak okupio je predsednike preivrednih komora osnovanih po javnom pravu, ne samo iz ekonomski najjačih članica EU, nego i iz regiona, tako da su skupu prisustvovali i predstavnici Srije i Crne Gore.

Čadež je najavio da će se u Beču 16. juna održati i sastanak predsednika privrednih komora iz regiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

11 h

Podeli: