Šta vas čeka na Zlatiboru ovog leta

Leto nije samo na moru, nego i na visini, a ako ste mnogo visoko ne znači da vam je sve i daleko.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 22.07.2017.

12:00

Šta vas čeka na Zlatiboru ovog leta
Foto: Komercijalna banka

Adrenalin zove na vrhove, a mi vam preporučujemo ove godine zlatni Zlatibor, jednu od naših najlepših planina.

Zlatibor zrači jedinstvenom ponudom: Ima predivnu prirodu, a neće vas ostaviti s utiskom da ste u nedođiji – tu je sve što vam je potrebno za nesmetano funkcionsanje i obavljanje obaveza pa taman ostali tamo nedelju, mesec ili odlučili da se skrasite na padinama ovog lepotana.

Često vam na ovakvim odmaralištima zatreba i banka, iako mislite da je to poslednje o čemu bi trebalo da brinete. Što na kraju krajeva i jeste tako.

Pustite da o tome vode računa vaši bankari. Filijala Komercijalne banke u centru Zlatibora brine o tome više od petnaest godina. Dakle, ako su vas oduševili tradicionalni proizvodi Zlatiboraca, a niste poneli dovoljno para, eto vam rešenja za šoping na više rata, i neće vas pitati za sedište matične filijale.

To je možda posebno važno za turiste iz Crne Gore i Bosne i Hercegovine, koji u velikom broju odmaraju na Zlatiboru, a kojima je omogućeno da bez problema povoljno i brzo koriste sve usluge i proizvode banke.

I ne gledajte na sat – banka je radno vreme prilagodila glavnim turističkim sezonama, pa tako radi i subotom kako bi se našla na usluzi klijentima i gostima Zlatibora, bez obzira u kojoj banci imaju račune.
(Foto: Thinkstock)
Cene iste kao ranije, više otvorenih kupališta nadomak savremenih hotela, kilometri pešačkih i biciklističkih staza, izletničke ture, adrenalinske atrakcije, ali i mirni kutkovi za potpuni odmor - sve to nudi najposećenije turističko odredište u Srbiji.

A ukoliko vam za nešto od toga zatreba "spas u zadnju čas“ odnosno hitno keš, na raspolaganju je i bankomat koji je dostupan 24 časa svih sedam dana. On se nalazi u tržnom centru gde je smeštena i ekspozitura. Tu možete dići gotovinu koji vam čak SMS-om šalju prijatelji i rođaci - ništa lakše, zar ne? Pa...može i lakše: Usluga KOMeKEŠ omogućava lako slanje i podizanje novca svim danima u godini u periodu od 00:00 do 24:00 časa, na svim bankomatima Komercijalne (da, i ove na Zlatiboru)

Iz banke poručuju da rade na tome da budu "još bliže“ .

Tako da ostavite brige o novcu vašoj banci, a vi protegnite noge, dišite u ovoj vazdušnoj banji, upijajte mirise šume, divljeg cveća, tek pokošene trave...

Kad već kažu da je srpska verzija Alpa, onda i vi budite na visini zadatka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

11 h

Podeli: