Mihajlović: Dosta je, Stamatović da položi račune

Krajnje je vreme da predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović položi račune pred pravosudnim organima za sve kriminalne radnje na Zlatiboru.

Srbija

Izvor: B92

Nedelja, 21.05.2017.

13:55

Mihajlović: Dosta je, Stamatović da položi račune
Foto: Tanjug/Zoran Žestiæ

To je saopštila potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović.

"Dosta je izigravao žrtvu i sad bi morao da odgovara za pranje novca, zaštitu kriminala i sve one nelegalne građevine na Zlatiboru koje je dozvolio da budu sagrađene", poručila je Mihajlovićeva, povodom novih optužbi predsednika opštine Čajetina.

Ona je dodala da Stamatović, na sve dokaze, krivične prijave podnete zbog organizovanog kriminala i krivične prijave zbog nelegalne gradnje, odgovara pretnjom tužbe zbog klevete.

Time otkriva ono što u suštini i jeste - profiter lažnog patriotizma.

Stamatović pokazuje da njemu i nije stalo do gondole, već samo da gondolu koristi za svoju političku kampanju, rekla je Mihajlovićeva.

"Umesto dokaza Stamatović daje sebi za pravo da mi prebrojava patriotska krvna zrnca i preispituje moje porodično stablo. U najboljem maniru čoveka uhvaćenog kako štiti kriminal. Ali, kriminal ne može da se sakrije iza nacionalnosti, jer Stamatović je zaštitnik kriminala iako je Srbin", kaže potpredsednica Vlade.

Zakon važi za sve u Srbiji, važi i za Milana Stamatovića, poručila je ona.

"Dosta je bilo manipulacije, dosta je nerada i politikanstva. Čajetina neka podnese sva potrebna dokumenta i dobiće dozvolu za gradnju gondole. A država će sa svoje strane da zaštiti Zlatibor od daljeg uništavanja, kriminala i samovolje lokalnih šerifa", poručuje Mihajlovićeva.

Predsednik opštine Čajetina najavio je u subotu da će ministarku građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zoranu Mihajlović tužiti za klevetu, kao i da neće odustati od gradnje gondole na Zlatiboru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

8 h

Podeli: