Koridor 10 mora biti gotov - možda i nove firme

Koridor 10 biće završen do kraja 2017. i resorno ministarstvo nema ništa protiv uključenja novih firmi kako bi radovi bili brže završeni, kaže Zorana Mihajlović

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 29.03.2017.

11:40

Koridor 10 mora biti gotov - možda i nove firme
Foto: Tanjug

"Taj rok eventualno može da se produži za obilaznicu oko Dimitrovgrada i na jednom delu Grdeličke klisure", rekla je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović novinarima pre početka foruma o koridorima kao razvojnoj šansi Srbije i regiona.

Ona je dodala da će se resorno ministarstvo saglasiti da se u radove na Koridoru 10 uključe i druge kompanije ukoliko Javno preduzeće Korodori Srbije ne može da završi posao u planiranom roku.

Navela je da ministarstvo očekuje odgovor Koridora Srbije o tome kako će biti rešen problem sa grčkom kompanijom Aktor koja je angažovana na Koridoru 10 i kasni s radovima.

"Posle predsedničkih izbora bićemo na terenu da nadgledamo radove", rekla je Mihajlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

7 h

Podeli: