Ilić Zorani: Nije važno odakle mi, nego šta piše

Velimir Ilić kaže da je istraga o tome kako je dobio papire za Koridore skretanje pažnje sa problema.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 24.01.2017.

15:48

Ilić Zorani: Nije važno odakle mi, nego šta piše
Foto: Thinkstock.com

Nova Srbija Velimira Ilića saopštila je da su izjave ministarke Zorane Mihalović o pokretanju istrage o tome kako je izveštaj tog resora o poslovanju Koridora dospeo u javnost, skretanje pažnje sa problema i prikrivanje činjenica.

Iz te stranke pitaju da li je važnije kako je pomenuti izveštaj dospeo u javnost od toga šta u izveštaju piše.

Smatraju da bi za građane Srbije bilo bolje i korisnije da se ministarka Mihajlović bavi suštinom, a ne, kako tvrde, spinovanjem i da pozove na odgovornost one koji su glavni krivci za loše poslovanje ovog javnog preduzeća.

Ministarka Mihajlović izjavila je ranije danas da je ozbiljan problem to što je neko medijima dao poluinformacije u vezi sa poslovanjem Koridora, te da je najvažniji cilj završiti Koridor na vreme. Mihajlovićeva je rekla da nije tajna da postoje određeni problemi na realizaciji tog projekta, te da nju najviše brine pojavljivanje "radnih papira" u medijima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Svet

Uvode još jedan porez: "Preterujete..."

U Nemačkoj će se uvesti porez na skupljanje povratne ambalaže. Tako više mnogi ne mogu da skupljaju flaše i limenke do mile volje i da ih vraćaju za novac, a da ništa od toga ne moraju dodatno da plate.

9:08

7.5.2024.

1 d

Podeli: