Da li se to Karić sprema da gradi u Srbiji?

Velikim projektima u Srbiji i inostranstvu trebalo bi da podržimo ekonomski program Aleksandra Vučića, izjavio je biznismen Bogoljub Karić.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 12.01.2017.

16:21

Da li se to Karić sprema da gradi u Srbiji?
Foto: Screenshot B92

"Sada je najvažnije da ovakvim projektima u inostranstvu i Srbiji podržimo ekonomski program predsednika Vlade gospodina Aleksandra Vučića da veliki deo materijala kupujemo u našoj državi kako bi se porodične i druge fabrike brže razvijale i ljudi zapošljavali", napisao je Karić na svom profilu na Fejsbuku.

Karić se pohvalio da je predstavio građevinski projekat Minks world, od tri miliona kvadratnih metara u Belorusiji, srpskom ministru odbrane Zoranu Đorđeviću.

"Našu kompaniju je posetio ministar i predstavio sam mu projekte poslovnog i stambenog prostora koji su u završnoj fazi od 1.500.000 kvadratnih metara“, napisao je Karić, ne navodeći da li postoji neki plan izgradnje sličnog sadržaja i u Srbiji.

Podsetimo,Karićeva kompanija predstavila je pre dve godine projekta "Tesla grad BK" koji je planirala da gradi u našoj prestonici.

"Tesla siti" je projekat koji može da se realizuje na prostoru do dva miliona kvadratnih metara sa sadržajima koji najviše odgovaraju gradu u kome se realizuju, rečeno je tada.

Specijalni sud u Beogradu ukinio je krajem prošle godine rešenje o pritvoru Bogoljuba Karića i naložio je povlačenje poternice koja je pre 11 godina raspisana za Bogoljubom Karićem.

Karić je nakon dva dana došao u Srbiju posle 11 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: