50 novih "škoda" za MUP, patrolna stara i deceniju

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović predao je Policijskoj upravi Beograd i Upravi kriminalističke policije 50 novih vozila.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 23.12.2016.

15:21

50 novih
Foto: MUP

Stefanović je najavio da će naredne godine biti zamenjen veći broj patrolnih vozila, koja su stara po deset i više godina i koja ne mogu na dovoljno dobar način da ispune sve zahteve koje Ministarstvo postavlja pred sve svoje pripadnike, saopšteno je iz MUP-a.

„Ministarstvo unutrašnjih poslova nastavlja opremanje policije i nova vozila koje danas uručujemo Policijskoj upravi za grad Beograd i kriminalističkoj policiji pokazuju da je to trend koji ćemo pratiti, jer želimo da naši policajci budu bezbedni, sigurni, da se voze u vozilima koja su ispravna i u kojima mogu efikasnije da završe svoje zadatke“, istakao je Stefanović.

Ministar je dodao da će opremanje policijskih službenika obezbediti da građani Srbije imaju policiju koja je efikasna i koja može da ispuni sve ono što od nje očekuju.

Stefanović je naglasio da će Ministarstvo nastaviti nabavku i druge opreme za policiju - novih uniformi, borbenih i oklopnih vozila i drugih sistema koji su potrebni za efikasniji rad policije.

„Obezbedićemo da naši pripadnici budu bolje zaštićeni balističkim prslucima, bolje opremljeni i da tehnika koju budemo kupovali posluži u obračunu sa najvećim kriminalnim grupama koje deluju u čitavom našem regionu“, zaključio je ministar policije, piše u saopštenju.

U saopštenju se ne navodi koliko je novca izdvojeno za kupovinu 50 novih automobila, a na fotografijama se vidi da su sva vozila marke “škoda”.
Foto: MUP
.
Foto: MUP
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

11 h

Podeli: