BG: Asfalt na 50 ulica, slede trotoari i parking

Predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić obišao je završne radove na rekonstrukciji Ulice Pere Ćetkovića na Karaburmi.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 25.11.2016.

14:10

BG: Asfalt na 50 ulica, slede trotoari i parking
Foto: Thinkstock

Prema njegovim rečima, ova ulica nije bila asfaltirana trideset godina.

Jovičić je istakao da je urađeno 1.100 metara asfalta u Ulici Rastka Nemanjića u Borči, danas se asfaltira 200 metara ulice na Karaburmi, naglasivši da je to činjenica koja pokazuje da se Palilula ravnomerno razvija.

U razgovoru sa građanima napravili smo listu prioriteta i danas ćemo završtiti asfaltiranje Ulice Pere Ćetkovića koja se nalazi na početku ulaza u naselje Karaburma“, rekao je on.

Investicija vredi pet miliona, dodao je Jovičić, a naredne godine se planira asfaltiranje pedest ulica, navodi se u saopštenju.

Opština će sledeće godine i sledećim budžetom građanima uraditi trotoare i parking mesta.

Devedeset odsto prijavljenih komunalnih problema rešavamo velikom brzinom, zaključio je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

6 h

Podeli: