"I Vučić najavio, kreće obnova Topola-Kragujevac"

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, izjavila je da će uskoro početi obnova puta Topola - Kragujevac

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 21.09.2016.

15:33

Foto: Tanjug

"Odluka o ulaganju u puteve nije bila samo moja već zajednička, odluka Vlade Srbije i opštine Topola i dogovor da ovaj deo Srbije zaslužuje da sve puteve koje nismo sređivali ranije uradimo sada", istakla je Mihajlović.

Ona je podsetila da je obnovljen put Aranđelovac - Krćevac u dužini od 8,7 kilometara i da se obnavlja put Topola - Rudnik od 27 kilometara.

"Tu je i novi pravac u koji ćemo, takođe, da ulažemo, a to je Topola - Kragujevac, što je i premijer Aleksandar Vučić najavio", rekla je ministarka.

Mihajlović je dodala da je veoma počastvovana što opština Topola ceni sve što radi Vlada Srbije.

"Ovo je posebno mesto, s obzirom da je Topola jedno vreme bila i prestonica", rekla je Mihajlović čestitajući slavu opštini Topola.

Predsednik Skupštine opštine Topola Dragan Jovanović, koji je uručio ministarki Specijalnu povelja Presvete Bogorodice, najviše priznanje koje dodeljuje opština Topola, rekao je ona imala sluha za aktuelne projekte i da je zato dobila najviše priznanje opštine Topola.

Jovanović je dodao da je Mihajlovićka od sada i počasni građanin Topole.

Svečanosti su prisustvovali i ambasadori i predstavnici ambasada Rusije, Belorusije, Pakistana, Palestine, Katara i Tunisa, kao i zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: