Bebac: Vlada prevarila majke, solidarni i dalje

Roditeljski portal Bebac optužio je Vladu Srbije da je prevarila trudnice i porodilje jer i dalje naplaćuje solidarni porez.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.02.2016.

14:35

Bebac: Vlada prevarila majke, solidarni i dalje
Foto: Thinkstock

Kako navodi portal, trudnice i porodilje su prevarene iako je polovinom decembra prošle godine vlada obećala da će ukinuti naplatu tog nameta i da će oštećenim majkama vratiti novac.

"Vlada Srbije je tada, navodno, stala u odbranu porodilja donevši odluku da one budu obeštećene, a zapravo im i dalje naplaćuje solidarni porez. Čitateljkama našeg portala stižu obračuni, i to sa datumom od januara 2016. godine", navodi se u saopštenju.

Portal Bebac je zatražio od Vlade Srbije da se izvini svim majkama koje su obmanute i da što hitnije osposobi lokalne poreske uprave za refundiranje novca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

12 h

Podeli: