Ceo dan na Lidu kao ulaz na bezen (FOTO)

Jedno od omiljenih izletišta Beograđana, a pre svega Zemunaca, posle dve godine pauze ponovo prima kupače.

Srbija

Izvor: B92

Nedelja, 19.07.2015.

14:18

Default images
Foto: B92

Lido je ovog leta ponovo dostupan i sa kopna pošto je vojska ponovo postavila pontonski most a ulaz i boravak na njemu je potpuno besplatan.

Debela hladovina na obali Dunava prvog vikenda je beg za više hiljada Beograđana koji su tu potražili predah od gradske žege i temperature od skoro 40 stepeni.
Foto: B92
Opuštena atmosfera, šatori, ležaljke za sunčanje, roštilj, kotlići za sve one koji su tu došli na par sati, ali i one koji planiraju da ostanu ceo vikend.
Foto: B92
Voda je topla i plitka, na ostrvu ima tuševa i česmi sa tekućom vodom.
Foto: B92
Na nekoliko mesta može se kupiti i osveženje - sokovi, pivo i kafa, turska i instant, koja košta sasvim pristojnih 50 dinara.Toliko koštaju i krofne sa kremom, kokice su od 50 do 150 dinara. Ima grickalica i kuvanog kukuruza ali ne i sladoleda.
Foto: B92
Lido je, pored Ade i beogradskih bazena svakako dobar izbor u vreme paklenih vrućina, a tek kada sa njega kročite na vreo asfalt shvatate da su njegove mane zanemarljive u odnosu na prijatnost koju vam nudi ovo senovito beogradsko ostrvo.
Foto: B92
.
Foto: B92
.
Foto: B92
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: