Srpski Orion "upao" u Vladu CG

Generalni dirkektor Orion telekoma Slobodan Đinović kaže da je ta srpska telekomuniciona kompanija realizovala "prvi veliki ugovor" u Crnoj Gori.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 03.06.2015.

14:38

Default images
Foto: Thinkstock

On je novinarna rekao da je taj ugovor sa Vladom Crne Gore vredan oko 360.000 evra godišnje i da je uspešnom povezivanjem državnih organa u Crnoj Gori Orion telekom "praktično obznanio završetak radova na infrastrukturi na nivou cele te države".

"Za nas je taj posao pre svega značajan zato što pokazuje da možemo da izgradimo alternativnu telekomunikacionu infrastukturu i da omogućimo kvalitatan servis. Uradili smo više od 300 instalacija za državne organe Crne Gore i omogućili njihov povedzivanje u jedni mrežu, a počeli smo pružanje usluga i korporativnim korisnicima", rekao je Đinović.

Generalni direktor Orion telekoma je rekao da očekuje da će taj telekomunikacioni operater tokom leta izaći i sa ponudom za građane Crne Gore, koja će obuhvatiti sve usluge koje ta kompanija pruža.

Prema informacijama iz Orion telekoma, usluge prvatnim korisnicima će prvo biti ponuđene građanima Podgorice, a u toj kompaniji su uvereni da za godinu dana biti u prilici da korisncima u celoj Crnoj Gori ponude usluge kvalitetnog interneta i IPTV.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: