Ako nema Turskog toka, imaće drugi

Zaustavljanje "Turskog toka" ne znači ništa drugo nego da se okrenemo onome što je ispred nas - da gradimo gasovod Niš-Dimitrovgrad, kaže Zorana Mihajlović.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 07.05.2015.

09:27

Default images
Foto: Thinkstock.com

"Tim pre što gradnja jednog gasovoda ne isključuje gradnju nekog drugog. Kao što 'Južni tok' nije isključivao gradnju Niš-Dimitrovgrad, tako ni 'Turski tok' ne isključuje mogućnost snabdevanja gasom iz drugog pravca", rekla je ministarka Mihajlović za današnju "Politiku"

Ona je, takođe, istakla da Srbija treba da završi gradnju gasovoda Niš-Dimitrovgrad, jer za to postoje svi uslovi i projektna dokumentacija, te bi sve moglo biti relativno brzo gotovo, odnosno gradnja bi trajala najviše dve godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

10 h

Podeli: