Odobreno - posao za 304 medicinara

Vladina komisija za davanje saglasnosti za dodatno zapošljavanje i radno angažovanje odobrila je da se u zdravstvu zaposle još 304 radnika, pišu Novosti.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 18.07.2014.

09:05

Default images

Kako se precizira, ukupno 53 zdravstvene ustanove u Srbiji dobiće kadrovsko pojačanje, a reč je uglavnom o visokokvalifikovanom kadru.

U Ministarstvu zdravlja su za Novosti rekli da je 99 odsto odobrenih radnih mesta na neodređeno vreme za medicinski kadar.

Precizira se da je zapošljavanje odobreno Ginekološko-akušerskoj klinici "Narodni front", bolnicama u Majdanpeku, Kruševcu, Kikindi, Zaječaru, a među domovima zdravlja kadrovsko pojačanje dobijaju Žagubica, Lapovo, Novi Sad...

Popuna radnih mesta odobrena je na zahtev zdravstvenih ustanova, koje su Ministarstvu zdravlja dostavile potrebe za kadrom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

9 h

Podeli: