Marketing ujedinio Grka i Srbina

Mogućnost da na tržištu marketinških usluga u Srbiji ponude inovaciju, dopunila je dugogodišnje prijateljstvo jednog Grka i jednog Srbina poslovnim partnerstvom

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 21.01.2014.

16:08

Default images

Jedinstvenu metodologiju za internu komunikaciju, razvijenu u skladu sa najnovijim otkrićima u oblasti neuromarketinga, uvela je na srpsko tržište agencija DNA communications, nastala spajanjem agencija Touchpoint Consulting, dr. Nikolaosa Dimitriadisa, i Gistro Advertising, Dejana Ranđića.

Reč je o takozvanom “think feel do” modelu koji zastupa teoriju istraživanja kognitivnog, emotivnog i biheviorijalnog dela mozga, te specifičnog uticaja kroz komunikaciju na svaki od njih. Ovaj model komunikacija predstavlja model budućnosti, koji će dominirati narednih deset, dvadeset godina, smatraju u DNA communications.

Za uspeh svakog partnerstva, presudan je motiv sa kojim u to partnestvo ulazi, ali iznad svega presudno je poverenje i postojanje zajedničke vizije. U slučaju Dejana i Nikolaosa ta vizija se odnosi na stvaranje novog pristupa ka klijentima, koji se bazira na pronalaženju konkretnih rešenja, a ne na ustaljenom i često viđenom konceptu “radi kako klijent kaže”. Sebe vide kao kreatore ugla iz kojeg će kompanije sebe posmatrati kao brend, kao i ugla iz kojeg će je percipirati potrošači.

Stari prijatelji i novi partneri dobili su i potvrdu uspešne primene “think feel do” modela u kampanji za kompaniju Nelt, u vidu Zlatnog priznanja za korporativnu PR kampanju, koje dodeljuje Udruženje za tržišne komunikacije Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: