Hotel Tramp: U opciji i Generalštab

Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić razgovarao je s predstavnicima Organizacije "Tramp", koja je zainteresovana za izgradnju reprezentativnog hotela u Beogradu.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.01.2014.

14:18

Default images

Dačić je tom prilikom istakao da Vlada podržava ulaganja u razvoj privrede, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Organizacija, koju predvodi američki biznismen i investitor Donald Tramp, namerava da u Beogradu sagradi ekskluzivni hotel, s pet zvezdica, u kojem bi se nalazile kongresne dvorane i kapaciteti za sajamske manifestacije.
(Tanjug, arhiva)
Predstavnici organizacije "Tramp" će danas i sutra razgledati lokacije u Beogradu, a zainteresovani su, kako su saopštili, i za prostor na kojem je bombardovana zgrada Generalštaba.

Premijer Dačić je istakao da Vlada Srbije podržava svaku inicijativu i ulaganje u razvoj privrede. Ideja o izgradnji hotela u Beogradu nastala je prilikom susreta premijera Dačića i biznismena Donalda Trampa u Njujorku, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

10 h

Svet

Hej, Rusi, odakle vam pravo?!

Italija je ambasadoru Rusije izrazila negodovanje zbog toga što je je ruski energetski gigant Gasprom preuzeo kontrolu nad filijalom italijanskog Aristona "Termo Group" - objavio je ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani.

9:17

28.4.2024.

1 d

Podeli: