Štedionica potvrdila preuzimanje PB

Banka Poštanska štedionica preuzela je danas deo imovine i obaveza Privredne banke Beograd, saopšteno je večeras iz te banke.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 25.10.2013.

21:40

Default images

"Banka Postanska stedionica obavestava javnost da klijenti Privredne banke Beograd, pravna i fizicka lica, koji su do dana preuzimanja imali aktivne racune u Privrednoj banci, od 28. oktobra mogu slobodno raspolagati svojim sredstvima, u punom iznosu i u svakom trenutku, na salterima 112 ekspozitura Banke Postanska stedionica", navodi se.

Dodaje se da je preuzimanje obavljeno ugovorom zaključenim između Privredne banke Beograd, Banke Poštanska štedionica i Agencije za osiguranje depozita.

Banka Poštanska štedionica preuzela je i klijente - fizička lica, korisnike kreditnih kartica Privredne banke Beograd, koji su uredno izmirivali obaveze i primali zaradu na tekuće račune.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

7 h

Podeli: