NIS u pumpu uložio 142 mil. dinara

Naftna industrija Srbije (NIS) otvorila je u Čačku novu benzinsku stanicu u čiju je izgradnju uloženo 142 miliona dinara.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 29.05.2013.

14:48

Default images

Benzinska stanica "Čačak jedan" u potpunosti je automatizovana, što podrazumeva elektronsko praćenje svih procesa rada, a otvorena je 24 časa.

U skladu sa strogim ekološkim propisima, ovaj objekat je opremljen separatorima koji omogućavaju prečišćavanje otpadnih voda, kao i rezervoarima sa dvostrukim plaštom, koji omogućavaju adekvatnu zaštitu podzemnih voda i zemljišta.

Uz novi, već prepoznatljiv trikolorni brend NIS Petrola, ovaj objekat nudi derivate evro premijum BMB 95, evro dizel i auto gas, kao i širok izbor motornih ulja, robu široke potrošnje a ima i savremeno opremljen kafe bar.

Generalni direktor NIS-a, Kiril Kravčenko, istakao je da NIS primenjuje poseban pristup u razvoju maloprodajnog biznisa na teritoriji Srbije, koji se bazira na nekoliko ključnih faktora.

Prvi faktor su, kako je naveo, investicije u razvoj i modernizaciju naših benzinskih stanica koje nude kvalitetne proizvode i usluge.

"Samo od početka ove godine smo širom Srbije izgradili, rebrendirali i modernizovali 20 benzinskih stanica u šta je uloženo gotovo milijardu dinara", naglasio je Kravčenko.

On je rekao da kompanija, u cilju očuvanja poverenja potrošača, uvodi nove instrumente lojalnosti kao što je program "super kartica", napomenuvši da se samo u prve dve nedelje u ovaj program, koji nudi brojne pogodnosti prilikom kupovine, uključilo čak 300.000 potrošača.

Pored toga, radimo na razvoju dopunskih marketinških instrumenata, poput strateškog partnerstva koje imamo sa "Auto Čačkom", zvaničnim distributerom vozila "škoda", a ove godine smo i Čačak uključili u naš program socijalne odgovornosti "Saradnja radi razvoja", naveo je Kravčenko.

NIS i "Auto Čačak" su danas lansirali zajednički marketinški program. Naime, od ponedeljka će na ovoj, kao i na još oko 140 benzinskih stanica NIS Petrola, kupci sa računima za gorivo od preko 4.000 dinara moći da ostvare popust do 10 odsto za kupovinu i zamenu delova u svim ovlašćenim "Škodinim" servisima.

NIS na teritoriji Čačka ima pet benzinskih stanica, a kako je saopšteno iz te kompanije, taj Grad je od strateške važnosti kao čvorište sadašnjih puteva i budućih koridora koji će presecati Srbiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

8 h

Podeli: