Hotel Jugoslavija u lancu Kempinski

Hotelska kompanija Kempinski zvanično je potvrdila nameru da beogradski hotel Jugoslavija postane deo tog prestižnog hotelskog lanca.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 03.02.2011.

08:46

Default images

Kompanija Kempinski navodi da će hotel Jugoslavija imati pet zvezdica i da će biti deo novog kompleksa sa 1.500 metara kvadratnih konferencijskog prostora, velnes i spa centrom, prodavnicama, restoranima i podzemnim parkingom.

Navodi se i da će hotelski kompleks upotpuniti eksluzivni trgovinski centar i stambena kula sa 33 sprata.

Projekat rekonstrukcije hotela Jugoslavija trenutno je u fazi prikupljanja potrebnih dozvola od čega zavisi kojim tempom će biti realizovana ta investicija procenjena na 120-150 miliona evra.

Otvaranje luksuznog hotela sa 280 soba planirano je za 2012, do kada bi trebalo da bude završeno kompletno renoviranje Jugoslavije, navodi se na sajtu Kempinskog.

"Kempinski hoteli", koji postoje od 1897. i predstavljaju najstariju grupu luksuznih hotela u Evropi, član su Globalne hotelske alijanse, najveće alijanse nezavisnih hotela u svetu. Lanac Kempinski u svom sastavu ima 62 hotela na najekskluzivnijim svetskim lokacijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

11 h

Svet

Hej, Rusi, odakle vam pravo?!

Italija je ambasadoru Rusije izrazila negodovanje zbog toga što je je ruski energetski gigant Gasprom preuzeo kontrolu nad filijalom italijanskog Aristona "Termo Group" - objavio je ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani.

9:17

28.4.2024.

1 d

Podeli: