Osnovana Telenor fondacija

Osnivanjem Telenor fondacije, kompanija Telenor je zvanično počela sprovođenje koncepta korporativne društvene odgovornosti.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.04.2007.

19:16

Default images

U početnom periodu, rad Fondacije biće posvećen projektima i aktivnostima koji nude delotvorna, održiva i razvojna rešenja u oblasti podrške obrazovanju i mladima, kulturi i umetnosti, kao i pružanju pomoći društveno ugroženim grupama.

Projekti će se sprovoditi na teritoriji cele Srbije, a posebna pažnja biće posvećena nerazvijenim lokalnim zajednicama i mladima, najavili su predstavnici Telenora i članovi Upravnog odbora te fondacije.

Izvršni direktor Telenora i predsednik Upravnog odbora Fondacije Stajn-Erik Velan kaže da osnivanjem fondacije Telenor želi da pomogne građanima i pozitivno doprinese razvoju srpskog društva.

"Korporativna društvena odgovornost je jedan od glavnih prioriteta strategije Telenor Grupe prilikom ulaska na bilo koje tržište, zato što verujemo da se uspeh ne meri samo dobrim poslovnim rezultatima, već i odgovornošću prema zajednici u kojoj poslujemo", kazao je on.

Telenor fondacija će posebnu pažnju usmeriti na pomoć deci sa posebnim potrebama i deci bez roditeljskog staranja, kao i na obezbeđenje trajnog smeštaja za decu koja žive na ulici. Na poziv Narodne kancelarije predsednika Republike, Telenor fondacija se pridružila kampanji „Probudimo Srbiju", posvećenu jačanju lokalnih zajednica, kao i programu "Domaći zadatak za sve nas", koji je posvećen izgradnji toaleta u seoskim školama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: