Ikea sprema revoluciju: Kupci, ovo je čudo VIDEO

I dok Srbi s nestrpljenjem očekuju da Ikea otvori vrata svoje robne kuće, ova kompanija je za kupce spremila veliko olakšanje.

Region

Izvor: B92

Sreda, 08.03.2017.

18:02

Ikea sprema revoluciju: Kupci, ovo je čudo VIDEO
Foto: Getty images

Ikea nudi nameštaj koji je praktičan, ali ga je takođe veoma teško sastaviti.

Nakon nekoliko godina razmišljanja i stvaranja Ikea je konačno rešila taj problem, te sada uvodi nameštaj koji je jači i jednostavniji nego ikada pre.

Ono što je revolucionarno jeste izum posebnog sklapanja koji omogućava da delove nameštaja spojite bez šrafova i alata. Ovim su napravljene znatne uštede u proizvodnji, a takođe je kupcu dosta olakšano sastavljanje nameštaja.

Ovakav tip sklapanja prvi put je korišćen na ormarićima 2014. godine, a njegov kvalitet i efikasnost bili su razlog da Ikea nastavi s korišćenjem i usavršavanjem ovog načina.

Lisabo sto je najnovije čudo nove Ikeine tehnologije i lako ga je sastaviti, pomeriti i rastaviti. Za montažu ovog stola potrebno je svega nekoliko minuta i nije potreban nikakav alat, što pravi znatne uštede proizvođačima, a kupcima olakšava montažu.

Ikea na ovaj način prilagođava moderan nameštaj brzom životu kupaca.

Za dodatnu sigurnost moguće je pričvrstiti metalne ploče, ali iz Ikee navode da je sto dovoljno jak i bez njih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

12 h

Podeli: