Sportisti savetuju biznismene: Do vrha...

Učesnici ovogodišnjeg Samita 100 biznis lidera Jugoistočne Evrope imali su priliku da čuju od bivših sportista kako da motivišu sebe da postignu bolje rezultate

Region

Izvor: B92

Nedelja, 29.05.2016.

10:38

Sportisti savetuju biznismene: Do vrha...
Foto: Tanjug

Na svečanoj večeri u Gradskoj većnici poznati sportisti, među kojima su nekadašnji fudbaleri Refik Šabanadžović, Faruk Hadžibegić, Predrag Pašić, ali i nemački bokser bosanskog porekla Feliks Šturm (Adnan Ćatić), pokušali su da prenesu učesnicima svoje sportsko iskustvo dolaska do vrha.

Oni su, uz pomoć moderatora glumca Emira Hadžihafizbegovića sa biznismenima razgovarali koliko je potrebno odricanja i treniranja da bi se postigao cilj, dok su s druge strane imali priliku da čuju interesantno iskustvo koje su u svojoj karijeri stekli biznismeni.

Samit 100 biznis lidera Jugoistočne Evrope, koji okuplja najeminentnije poslovne ljude u regionu, ali i političke lidere jugoistočne i centralne Evrope, počeo je juče u Sarajevu.

Na Samitu učestvuju poslovni ljudi iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Albanije, a održaće se u petak i subotu u kongresnoj dvorani zgrade ASA Group.

Uz pokroviteljstvo Predsedništva BiH, ovogodišnji Samit 100 pod nazivom "Dogovor za novo doba Bosne i Hercegovine" održava se zajedno sa "Brdo Brioni" procesom, koji će okupiti političke lidere jugoistočne i centralne Evrope.

Organizatori Samita 100 2016 su BBI banka i ASA Holding iz Bosne i Hercegovine, uz podršku Združenja Manager iz Slovenije, Srpske asocijacije menadžera, Hrvatske udruge poslodavaca, Atlas grupe iz Crne Gore i Alkaloida iz Makedonije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

9 h

Podeli: